Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Tequila Rose Strawberry Cream 0,70LTR

(0 reviews)

De Tequila Rose Strawberry Cream is een heerlijke likeur de gebaseerd is op aardbeiensmaak. In de likeur komen de zoete en romige smaken van aardbeien duidelijk naar voren. De Tequila Rose heeft een sterke afdronk. De likeur kan prima puur gedronken worden of gemixt worden met uw favoriete cocktail.

  • Koop 6 voor
    € 18,20
  • Koop 12 voor
    € 17,60
  • Koop 18 voor
    € 17,30
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Tequila Rose Strawberry Cream 0,70 LTR

De Tequila Rose Strawberry Cream is een heerlijke likeur de gebaseerd is op aardbeiensmaak. In de likeur komen de zoete en romige smaken van aardbeien duidelijk naar voren. De Tequila Rose heeft een sterke afdronk. De Mexicaanse likeur kan prima puur gedronken worden of gemixt worden met uw favoriete cocktail. 

Romantische zoetheid in elke slok

De likeur heeft een zoete en romige smaak, waarbij de smaak van aardbeien duidelijk naar voren komt. Het heeft ook een subtiele toets van tequila, wat een leuke twist geeft aan de zoetheid.

Tequila met aardbeien twist

Geniet van de natuurlijke zoetheid van rijpe aardbeien die perfect samensmelt met de robuste en karaktervolle smaak van tequila. Een harmonieuze combinatie van zoet en pittig. Aardbeien tequila is de ideale metgezel voor warme dagen en zwoele avonden. Serveer het op ijs of meng het in zomerse cocktails voor een verfrissende en dorstlessende ervaring.

Unieke kenmerken van Tequila

Tequila heeft enkele kenmerkende eigenschappen die het onderscheiden van andere gedistilleerde dranken. Het heeft een aardse agavesmaak met tonen van citrus en kruiden, wat zorgt voor een uitnodigende en karakteristieke smaakbeleving. Het alcoholpercentage varieert tussen 35% en 55% ABV, waardoor het een krachtige spirit is die zowel puur als in cocktails kan worden genoten.

Tequila Rose Strawberry Cream puur of in de mix

Tequila Rose kan puur worden gedronken, maar het is ook heerlijk in verschillende cocktails. Je kunt het toevoegen aan milkshakes, koffiedrankjes of genieten van een verfrissende mix met ijs. De likeur wordt meestal geleverd in een aantrekkelijke fles, vaak met een roze kleur die de aardbeiensmaak weerspiegelt. Geniet van de romantische zoetheid van Tequila Rose Strawberry Cream en geef je drankmomenten een onvergetelijke, verfijnde twist. Laat de verleiding beginnen bij de eerste slok.

Meer informatie
Soort Tequila
Merk Tequila Rose
Land Mexico
Artikelnummer 20170641G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op