Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Tia Maria 0,35LTR

(0 reviews)
Tia Maria is een overheerlijke likeur met een zoete smaak en met de kenmerken van het karakter van koffie. Doordat bij de productie van Tia Maria koude extractie wordt gebruikt, ontstaat de bekende koffielikeursmaak. Deze Tia Maria vereist drie sleutelelementen: Tía María-koffie, Madagaskar vanille en Jamaicaanse rum.
  • Koop 6 voor
    € 12,15
  • Koop 12 voor
    € 11,85
  • Koop 18 voor
    € 11,70
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Tia Maria 0,35LTR

Tia Maria, nu beschikbaar in een handig formaat van 0,35 liter, biedt een klein genot met een onmiskenbare grote smaak. Tia Maria is een overheerlijke likeur met een zoete smaak en met de kenmerken van het karakter van koffie. Doordat bij de productie van Tia Maria koude extractie wordt gebruikt, ontstaat de bekende koffielikeursmaak. Deze Tia Maria vereist drie sleutelelementen: Tía María-koffie, Madagaskar vanille en Jamaicaanse rum.

Genot met grote smaak in kleinformaat

Met zijn handige formaat van 0,35 liter is Tia Maria gemakkelijk mee te nemen en past het perfect in kleine drankenkasten of op reis. Ideaal voor wie van de heerlijke smaak van Tia Maria wil genieten zonder zich te binden aan een grotere fles. Tia Maria staat bekend om zijn rijke en verleidelijke koffiesmaak, perfect in balans met een vleugje vanille en exotische tonen. Het kleine formaat biedt de mogelijkheid om deze smaakvolle Italiaanse likeur op verschillende manieren te proberen, van puur tot in diverse cocktails.

Recept Tia Maria

Tot op de dag van vandaag blijft het legendarische recept van Tía María een geweldige vondst. Omdat de likeur wereldwijd een favoriet is onder koffieliefhebbers. Tia Maria werd 40 jaar geleden zelfs gebruikt in het eerste Espresso Martini-recept. Tegenwoordig wordt de drank gemaakt door ILLVA Saronno volgens het originele recept. La Tia Maria wordt geëxporteerd en verkocht in meer dan 60 landen.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 0,70 liter of 1 liter biedt Tia Maria je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Koffielikeur

In de wereld van gedistilleerde dranken is koffielikeur als een smaakvolle symfonie van koffie en zoetheid. Het is een drank die bekend staat om zijn onmiskenbare kenmerken en diepgewortelde populariteit onder koffieliefhebbers en cocktailgenieters. Het meest opvallende kenmerk van koffielikeur is natuurlijk de diepe en verleidelijke koffiesmaak. Deze likeur wordt gemaakt met behulp van hoogwaardige koffiebonen die zorgvuldig worden geselecteerd en geroosterd om hun rijke smaken naar voren te brengen. Het resultaat is een onmiskenbare koffiearoma en -smaak die zowel opwindend als vertrouwd is. 

Tia Maria

De oorsprong van Tía María is Italië, de drank heeft een geschiedenis die teruggaat tot het midden van de 17e eeuw. Toen een mooie jonge Spaanse aristocratie op de vlucht was voor de onrust van de koloniale oorlog op het eiland Jamaica. De dienstmeid van deze vrouw vind een familieschat terug, in deze schat zat een klein juwelendoosje met oorbellen van zwarte parels en een recept voor een bijzonder mysterieus drankje. Het speciale recept is vernoemd naar de Spaanse vrouw: Tía María. Na jarenlang ongebruikt te zijn geweest, heeft dr. Kenneth Leigh Evans het recept in 1940 opnieuw gemaakt. Hij volgde het recept en begon met het maken van de heerlijke Tia Maria.

Ontdek ook de overige dranken van Tia Maria.

Meer informatie
Soort Koffie likeur
Merk Tia Maria
Land Italië
Artikelnummer 20170642G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op