Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Ungava Canadian Premium Gin 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)
Ungava Canadian Premium Gin is een levendige, gladde, frisse en florale gin. De gin is gemaakt van planten en bessen van de toendra. De natuurlijke aroma’s van de toendra zorgen ervoor dat de gin perfect uitgebalanceerd is.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ungava Canadian Premium Gin 0,70LTR

Ungava Canadian Premium Gin is een levendige, gladde, frisse en florale gin. De gin is gemaakt van planten en bessen van de toendra. De natuurlijke aroma’s van de toendra zorgen ervoor dat de gin perfect uitgebalanceerd is. Het zachte karakter van deze gin zal gewaardeerd worden ondanks het alcoholpercentage van 43,1%. Het bijzondere aroma wordt teruggevonden in de zeldzame botanische planten. De gin is handgemaakt, het is een authentieke gin met een uniek smaak.

Canadese Authentieke Botanicals

Wat Ungava onderscheidt, is de gebruikte mix van authentieke botanicals die afkomstig zijn uit de ongerepte natuur van Canada. Denk aan wilde bessen, arctische kruiden en jeneverbessen, die samen een unieke smaakcombinatie creëren. De opvallende gele kleur van deze gin is een natuurlijke uitkomst van de gebruikte botanicals, waaronder de goudsbloem. Het voegt niet alleen visuele aantrekkingskracht toe, maar is ook een teken van de natuurlijke en onderscheidende eigenschappen van Ungava Gin. Geniet van de frisse en fruitige tonen die Ungava Canadian Premium Gin te bieden heeft. De wilde bessen en citrusachtige aroma's zorgen voor een levendige en smaakvolle ervaring.

Perfect voor Cocktails

Deze gin is veelzijdig en leent zich perfect voor het maken van verfrissende cocktails. Of je nu kiest voor een klassieke Gin Tonic, een zomerse Negroni of een creatieve mix, de unieke smaak van Ungava voegt een bijzondere dimensie toe aan je drankjes.

Ungava Gin

Als je aan Canada denkt dan denk je al snel aan de prachtige en ongerepte natuur, de rust, de zuivere lucht, de vriendelijke Canadezen en de indrukwekkende steden in het oosten met de charme van Europa. Ungava is een uitgestrekt toendra gebied in het Canadese hoge noorden. Wild en ongerept; een prachtig adembenemend landschap met een extreem klimaat. De temperatuur kan dalen tot -30 ˚C. Af en toe kan de warmte uit het zuiden komen, waarbij de temperatuur kan oplopen tot 30˚C. Door deze verschillen in temperatuur is de plantengroei vrij beperkt. Ungava Gin is ambachtelijk gedistilleerd in kleine hoeveelheden. Gemaakt van zeldzame 100% natuurlijke ingrediënten welke met de hand zijn geplukt door de lokale Inuit bevolking. Vervolgens worden de kruiden verkocht tegen fair trade voorwaarden. Bij de infusie worden de volgende kruiden gebruikt: Canadese jeneverbes, kraaiheide, wilde rozenbottel, labradorthee, kruipbraam en Arctic blend. Allen afkomstig van de Ungava toendra. De infusie resulteert in een unieke kleur en heeft een complex aroma en lang aanhoudende smaak.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ungava Gin

Meer informatie
Soort Fleurig & Floraal
Merk Ungava
Land Canada
Artikelnummer 20170218G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Top
Echt een top gin!
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op