Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Ursus Roter 0,70LTR

(0 reviews)
De Ursus Roter is een rode drank met als basis vodka, aan de vodka is sleedoorn sap toegevoegd waardoor het zijn subtiel zoete smaak en rode kleur krijgt. De Ursus Roter heeft in tegenstelling tot vodka een percentage alcohol van 21%, hierdoor is drank lekker zacht van smaak.
minus plus
  • Koop 6 voor € 12,20
  • Koop 12 voor € 11,90
  • Koop 18 voor € 11,75
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ursus Roter

De Ursus Roter is een rode drank met als basis vodka, aan de vodka is sleedoorn sap toegevoegd waardoor het zijn subtiel zoete smaak en rode kleur krijgt. De Ursus Roter heeft in tegenstelling tot vodka een percentage alcohol van 21%, hierdoor is drank lekker zacht van smaak. De Ursus Roter kan goed puur of met ijs worden gedronken, maar past ook goed in de mix met bijvoorbeeld sodawater, jus d’orange, cranberry sap of energydrink.

Smaakvolle kenmerken flavoured vodka

Flavored vodka, ook wel bekend als gearomatiseerde vodka, is een categorie gedistilleerde drank die zich onderscheidt door zijn opvallende kenmerken. Het meest opvallende aspect van flavored vodka is natuurlijk de toegevoegde smaak, die kan variëren van fruitige aroma's zoals bessen, citrus en perzik tot complexere en exotische tonen zoals vanille, karamel, koffie, kruiden en zelfs chocolade.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Ursus Roter je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Ursus vodka

Aan het begin van de 20e eeuw werd door een traditionele IJslandse stokersfamilie de laatste hand aan het unieke recept voor Ursus Vodka gelegd. Sinds 1995 word de Ursus Vodka volgens dit traditionele unieke recept in Nederland geproduceerd en gebotteld door de Ursus Vodka Company Nv, bij dit bedrijf wordt gebruik gemaakt van de nieuwste distillatie technologie. Door de IJslandse origine te mixen met het Nederlandse vakmanschap heeft Ursus haar unieke smaak gekregen. Ursus wordt alleen gemaakt van de zuiverste alcohol, en wordt vijf keer gedistilleerd van werelds meest fijne granen, en zuiver Nederlands gedemineraliseerd water.

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Ursurs Roter
Land Nederland
Artikelnummer 20170395G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op