Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Ursus Roter 1LTR

(0 reviews)
De Ursus wodka heeft een heerlijke zachte smaak. De wodka wordt vijf keer gedestilleerd van de beste granen ter wereld. Voor de wodka wordt Nederlands water gebruikt war geen zout meer in zit. Hierdoor creëert men een uiterste puurheid en een uitzonderlijk zachte premium wodka.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ursus Roter 1LTR

De Ursus wodka heeft een heerlijke zachte smaak. De vodka wordt vijf keer gedestilleerd van de beste granen ter wereld. Voor de vodka wordt Nederlands water gebruikt war geen zout meer in zit. Hierdoor creëert men een uiterste puurheid en een uitzonderlijk zachte premium wodka. De Ursus vodka is van oorsprong een IJslands product die tot 2006 gemaakt werd in Hoorn (Nederland). Het recept werd aan het begin van de 20e eeuw ontwikkeld door een traditionele IJslandse familie. In 2004 werd het merk overgenomen door Diageo, waar het vandaag de dag geproduceerd wordt.

Smaakvolle kenmerken flavoured vodka

Flavored vodka, ook wel bekend als gearomatiseerde vodka, is een categorie gedistilleerde drank die zich onderscheidt door zijn opvallende kenmerken. Het meest opvallende aspect van flavored vodka is natuurlijk de toegevoegde smaak, die kan variëren van fruitige aroma's zoals bessen, citrus en perzik tot complexere en exotische tonen zoals vanille, karamel, koffie, kruiden en zelfs chocolade.

Ursus vodka

Een traditionele IJslandse stokersfamilie legde aan het begin van de 20e eeuw de laatste hand aan het unieke recept van Ursus Vodka. Ursus Vodka wordt sinds 1995 geheel volgens dit unieke recept, in Nederland gedistilleerd en gebotteld door Ursus Vodka Company NV, waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste distillatie technologie. De mix van IJslandse origine en Nederlands vakmanschap geeft Ursus haar unieke en zachte smaak. Ursus gebruikt enkel de zuiverste alcohol, vijfmaal gedistilleerd van werelds meest fijne granen, en zuiver gedemineraliseerd Nederlands water.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ursus Roter.

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Ursurs Roter
Land Nederland
Artikelnummer 20170396G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op