Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Van Dyck Gin 0,70LTR

(0 reviews)

De Van Dyck Gin is een frisse en zeer zachte premium gin, gebaseerd op Nederlandse komkommer en rozen. Het is een droge gin. Aan het eind van het destillatieproces worden acht extra kruiden toegevoegd die een breed smaakbereik tot gevolg hebben.

  • Koop 6 voor
    € 30,55
  • Koop 12 voor
    € 29,95
  • Koop 18 voor
    € 29,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Van Dyck Gin

De Van Dyck Gin is een frisse en zeer zachte premium gin, gebaseerd op Nederlandse komkommer en rozen. Het is een droge gin. Aan het eind van het destillatieproces worden acht extra kruiden toegevoegd die een breed smaakbereik tot gevolg hebben. De volgende kruiden worden toegevoegd tijdens het destillatieproces: Kardemom, Korianderzaad, Angelica, Vanille, Sinaasappel en Iriswortel. Deze premium Hollandse gin is gedestilleerd op basis van acht ingrediënten die het onderscheidt van andere gins. De geur is licht en erg aangenaam met een aangename nasmaak.

Geselecteerde Botanicals

Van Dyck Gin wordt vakkundig samengesteld met een selectie van hoogwaardige botanicals. De combinatie van jeneverbessen, citrusvruchten, kruiden en specerijen creëert een complex aroma en een rijke smaakbeleving.

Van Dyck Gin puur of in de mix

Of je nu een klassieke gin-tonic, een verfrissende gin-spritz of een inventieve cocktail maakt, Van Dyck Gin vormt de perfecte basis. De veelzijdigheid van deze gin opent een wereld van mogelijkheden voor creatieve mixologie. Ervaar de elegantie in elke slok met Van Dyck Gin. Of je nu van een klassieke gin-tonic geniet of je eigen signature cocktail creëert, deze premium gin biedt een verfijnde en smaakvolle ginervaring. Proost op de gintraditie!

Meer informatie
Soort Fris & Citrus
Merk Van Dyck
Land Nederland
Artikelnummer 20170221F
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op