Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Van Wees Roggenaer 0,70LTR

(0 reviews)
Van Wees Roggenaer is een Nederlandse Jenever die op rogge gebaseerd is. Deze Jenever komt van Wees-distilleerderij de Stork in Amsterdam. Ze verouderen het in eiken vaten gedurende ten minste drie jaar voor het bottelen, waardoor de smaken van roggebrood zich kunnen ontwikkelen.
minus plus
  • Koop 6 voor € 25,10
  • Koop 12 voor € 24,50
  • Koop 18 voor € 24,20
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Van Wees Roggenaer 0,70LTR

Van Wees Roggenaer is een Nederlandse Jenever die op rogge gebaseerd is. Deze Jonge Jenever komt van Wees-distilleerderij de Stork in Amsterdam. Ze verouderen het in eiken vaten gedurende ten minste drie jaar voor het bottelen, waardoor de smaken van roggebrood zich kunnen ontwikkelen.

Zeldzame Verkenning van Nederlandse Roggejenever

Van Wees Roggenaer, gepresenteerd in een fles van 0,70 liter, neemt je mee op een zeldzame verkenning van Nederlandse roggejenever. Deze ambachtelijk gedistilleerde drank, met rogge als hoofdbestanddeel, biedt een unieke smaakervaring die liefhebbers van gedistilleerde dranken zullen waarderen. Wat Van Wees Roggenaer onderscheidt, is de prominente aanwezigheid van rogge in de smaak. Deze authentieke roggesmaak geeft de jenever een karakteristiek profiel dat opvalt in de wereld van gedistilleerde dranken. De jenever onthult diepgaande en rijke tonen die voortkomen uit de rogge. Een vleugje kruidigheid vermengt zich met subtiele graantonen, wat resulteert in een complexe en bevredigende drinkervaring.

Kenmerken van Jonge Jenever

Jonge jenever onderscheidt zich door zijn milde, evenwichtige en aangenaam zachte smaak. De jeneverbessen geven het een lichte kruidigheid en een subtiele aardse toon, waardoor het een veelzijdige drank is die zowel puur als in mixdrankjes kan worden genoten. Een ander opvallend kenmerk is de heldere en kristalachtige uitstraling van jonge jenever, wat aantrekkelijk is voor zowel kenners als nieuwkomers in de wereld van gedistilleerde dranken.

Meer informatie
Soort Jonge Jenever
Merk Van Wees
Land Nederland
Artikelnummer 20170946F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op