Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Vana Tallinn Elegance 0,50LTR

(0 reviews)

De Vana Tallinn Elegance is een heerlijke Estse likeur. De likeur heeft een heerlijke aroma met een rokerige hint. De likeur heeft een fijne kruidige hint. De likeur heeft een uitzonderlijk aangename smaak.

minus plus
  • Koop 6 voor € 62,60
  • Koop 12 voor € 62,00
  • Koop 18 voor € 61,40
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Vana Tallinn Elgance 0,50 LTR

De Vana Tallinn Elegance is een heerlijke Estse likeur. De rum likeur heeft een heerlijke aroma met een rokerige hint. De likeur heeft een fijne kruidige hint. De likeur heeft een uitzonderlijk aangename smaak. De likeur kan goed puur gedronken worden of in de mix. De likeur heeft een alcoholpercentage van 40%. En is bruin van kleur.  Met zijn zorgvuldig samengestelde ingrediënten biedt Vana Tallinn Elegance een complex smaakprofiel. Verwacht diepe tonen van kruiden, exotische specerijen en een vleugje citrus, allemaal harmonieus gebalanceerd voor een verfijnde smaakervaring.

Vana Tallinn Elgance puur of in de mix

Deze rum likeur kan zowel puur als met ijs worden genoten om de subtiele smaken volledig tot hun recht te laten komen. Het is ook een uitstekende keuze voor het mixen van ambachtelijke cocktails waarbij de complexiteit van de likeur goed tot uiting komt. Vana Tallinn Elegance komt het beste tot zijn recht wanneer het wordt geserveerd in een mooi glas, bij voorkeur op kamertemperatuur. Hierdoor kunnen de verschillende smaaklagen optimaal tot hun recht komen.

Rum likeur

Rum likeur behoudt de kenmerkende smaak van rum, maar met een zachtere en meer verfijnde afdronk. Het is het resultaat van een harmonieus samenspel tussen de robuuste rumsmaken en de toegevoegde zoetheid. Er zijn verschillende soorten rum likeuren met uiteenlopende smaakprofielen. Sommige kunnen vanille-, karamel- of koffietonen bevatten, terwijl andere zich richten op fruitige of kruidige smaken. Dit maakt rum likeur geschikt voor verschillende smaakvoorkeuren. Rum likeur is een populaire keuze als basis voor creatieve mixdranken en cocktails. Het voegt niet alleen zoetheid toe, maar ook complexiteit aan klassieke rumcocktails zoals de Rum Punch, Piña Colada of Mojito.

Vana Tallinn distilleerderij

Door de jaren heen is Vana Tallinn altijd meegegaan met de tijd. Tot op heden is de productie bij de distilleerderij Liviko nooit gestopt, alleen maar gegroeid. Tot nu toe zijn er al minstens 92 miljoen flessen Vana Tallinn gebotteld. Over de hele wereld heeft de likeur zijn populariteit gewonnen. De drank wordt naar ruim 20 landen geëxporteerd, en is het de bestverkochte likeur van Estland. En in de reissector van de landen die in het noorden liggen staat de Vana Tallinn in de top 5 van de meest verkochte merken.

Ontdek ook de overige dranken van Vana Tillinn.

Meer informatie
Soort Rum likeur
Merk Vana Talinn
Land Estland
Artikelnummer 20170656F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op