Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Vana Tallinn Heritage 0,50LTR

(0 reviews)

De Vana Tallinn Heritage is een heerlijke likeur met de karakteristieke kleur van koper. De Heritage is een combinatie van smaken zoals Jamaicaanse rum en essenties van citrusvruchten.

minus plus
  • Koop 6 voor € 20,65
  • Koop 12 voor € 20,05
  • Koop 18 voor € 19,70
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Vana Tallinn Heritage 0,50 LTR

De Vana Tallinn Heritage is een heerlijke likeur met de karakteristieke kleur van koper. De Heritage is een combinatie van smaken zoals Jamaicaanse rum en essenties van citrusvruchten. De likeur heeft een fijn afgestemde, fluwelen structuur, dit komt door het verwarmen van kaneel en zoete vanille. De likeur heeft een lichte tint van eikenhout en een alcoholpercentage van 40%.

Erfenis van Estland in een Fles

Vana Tallinn Heritage, gepresenteerd in een handige fles van 0,50 liter, is een eerbetoon aan de rijke erfenis van Estland en biedt een exotische smaakbeleving die doet denken aan de oude binnenstad van Tallinn. Deze likeur, doordrenkt met kruiden en specerijen, vangt de ziel van Estland in elke slok. Vana Tallinn Heritage is doordrenkt met een zorgvuldig geselecteerde mix van exotische kruiden en specerijen. De combinatie van smaken creëert een unieke en onderscheidende likeurervaring.

Veelzijdig Genieten

Of je nu van plan bent om Vana Tallinn Heritage puur te drinken, on the rocks, of als ingrediënt in verfijnde cocktails, deze likeur is veelzijdig genoeg om aan verschillende voorkeuren te voldoen. Ervaar de betovering van Estland met Vana Tallinn Heritage. Laat je onderdompelen in de rijke smaken van dit erfgoedlikeur en geniet van de exotische tonen die een hommage brengen aan de prachtige stad Tallinn. Proost op de erfenis van Estland!

Vana Tallinn distilleerderij

Door de jaren heen is Vana Tallinn altijd meegegaan met de tijd. Tot op heden is de productie bij de distilleerderij Liviko nooit gestopt, alleen maar gegroeid. Tot nu toe zijn er al minstens 92 miljoen flessen Vana Tallinn gebotteld. Over de hele wereld heeft de likeur zijn populariteit gewonnen. De drank wordt naar ruim 20 landen geëxporteerd, en is het de bestverkochte likeur van Estland. En in de reissector van de landen die in het noorden liggen staat de Vana Tallinn in de top 5 van de meest verkochte merken.

Ontdek ook de overige dranken van Vana Tillinn.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Vana Talinn
Land Estland
Artikelnummer 20170657F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op