Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

ABRAHAM

1 product
Sorteer op
Speciale prijs € 12,50
Normale prijs € 13,75

Abraham Kruidenbitter

Abraham Kruidenbitter is een smaakvolle kruidenbitter van de kwaliteitsfirma Zuidam. Dit is erg leuk om te geven aan iemand die 50 is geworden. Deze smaakvolle kruidenbitter komt van de Kwaliteitsfirma Zuidam. Abraham Kruidenbitter is ook erg leuk om te serveren bij verschillende tapas, op een gezellig feestje of gewoon thuis.

Zuidam Distillers

Zuidam Distillers is één van de laatste zelfstandige distilleerderijen van Nederland. Dit familiebedrijf maakt en verwerkt al haar distillaten en extracten nog op ambachtelijke wijze. Op basis van zuiver natuurlijke grondstoffen creëren zij een breed assortiment van dranken waarbij geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen worden gebruikt.

Abraham Kruidenbitter online bestellen bij Budgetdranken.nl

Budgetdranken.nl heeft een bijzonder vieux & jenever assortiment van verschillende merken uit binnen- en buitenland. Denk aan merken als Gorter, Henkes, van Wees en Hartevelt. Bekijk ons volledige assortiment en laat u verrassen door de overheerlijke smaken.

Heeft u vragen of onduidelijkheden? Naam dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn zowel telefonisch als via de mail bereikbaar.