Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

HOOGHOUDT

HOOGHOUDT VIEUX & JENEVER

Hooghoudt jenevers typeren zich als “een geschenk van de natuur”, het is dan ook een smakelijke jenever.

13 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 17,05
Normale prijs € 18,65
Speciale prijs € 16,15
Normale prijs € 17,60
Speciale prijs € 16,45
Normale prijs € 17,95
Speciale prijs € 14,10
Normale prijs € 15,60
Speciale prijs € 18,55
Normale prijs € 20,45
Speciale prijs € 17,75
Normale prijs € 19,45
Speciale prijs € 16,80
Normale prijs € 18,35

Ontdek de Authentieke Smaak van Hooghoudt: Pioniers in Nederlandse Gedistilleerde Dranken

Welkom in de wereld van Hooghoudt, waar traditie, vakmanschap en passie samenkomen om de meest verfijnde Nederlandse gedistilleerde dranken te creëren. Sinds de oprichting in 1888 is Hooghoudt een begrip in Nederland en daarbuiten, bekend om zijn hoogwaardige jenevers, likeuren en andere distillaten.

Hooghoudt: Een Historie van Vakmanschap

Met meer dan een eeuw aan ervaring in het distilleren van dranken, heeft Hooghoudt een reputatie opgebouwd als pionier in de Nederlandse drankindustrie. Onze toewijding aan kwaliteit en ambachtelijkheid is altijd onwankelbaar gebleven, en dat proef je terug in elke slok van onze producten.

Authentieke Smaakbeleving

Bij Hooghoudt draait alles om de pure, authentieke smaak van Nederlandse ingrediënten. Van de zorgvuldig geselecteerde granen tot aan de lokale kruiden en botanicals, elk element wordt met liefde en aandacht verwerkt om een unieke smaakbeleving te creëren die de zintuigen prikkelt.

Onze Producten: Een Wereld van Mogelijkheden

Of je nu op zoek bent naar een klassieke jenever, een verfijnde gin, of een verrassende likeur, bij Hooghoudt vind je altijd een drank die aan je verwachtingen voldoet. Ontdek onze diverse selectie aan smaken en laat je verrassen door de veelzijdigheid van ons assortiment.

Ervaar de Smaak van Traditie met Hooghoudt

Stap binnen in de wereld van Hooghoudt en ontdek de tijdloze smaken die generaties hebben geïnspireerd. Met een erfenis van vakmanschap en een toewijding aan kwaliteit, belooft Hooghoudt een ervaring te bieden die je smaakpapillen zal verwennen en je hart zal veroveren.

Proef de essentie van Nederlandse traditie met Hooghoudt - waar elke slok een verhaal vertelt en elke fles een eerbetoon is aan ons rijke erfgoed.