Viru Valge Vodka 1LTR

Viru Valge Vodka 1LTR

Wyborowa Vodka 1LTR

Wyborowa Vodka 1LTR

Viru Valge Jubilee Vodka 0,70LTR

De Viru Valge Jubilee is een wodka die afkomstig uit de traditionele serie. De Viru valge Jubilee 110 is speciaal gedestilleerd om het 110 jarig bestaan van de Viru Valge te vieren. De Viru Valge Jubilee 110 heeft een neutrale smaak en is erg zacht. De wodka is een combinatie van Estlands graan en speciaal water.

€ 23,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170401

De Viru Valge Jubilee is een wodka die afkomstig uit de traditionele serie. De Viru valge Jubilee 110 is speciaal gedestilleerd om het 110 jarig bestaan van de Viru Valge te vieren. De Viru Valge Jubilee 110 heeft een neutrale smaak en is erg zacht. De wodka is een combinatie van Estlands graan en speciaal water. De Producent van de Viru Valge Jubilee 110 is één van de oudste alcoholproducten uit Estland. 

Viru Valge

Viru Valge Vodka is een pure Noord-Europese Wodka die al sinds de 19e eeuw in Estland wordt gemaakt. De oudste distilleerderij van het land, Liviko, werd in 1898 gesticht. Het is de oudste en meest legendarische wodka. Viru Valge wordt geproduceerd uit hoogwaardige graanalcohol en speciaal behandeld bronwater uit het hart van de Limestone Bluffs.

Maak ook kennis met de overige dranken van Viru Valge

Meer informatie
Categorie Vodka
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Viru Valge
Land Frankrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Viru Valge Jubilee Vodka 0,70LTR
Uw waardering