Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Viru Valge Jubilee Vodka 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)

De Viru Valge Jubilee is een wodka die afkomstig uit de traditionele serie. De Viru valge Jubilee 110 is speciaal gedestilleerd om het 110 jarig bestaan van de Viru Valge te vieren. De Viru Valge Jubilee 110 heeft een neutrale smaak en is erg zacht. De wodka is een combinatie van Estlands graan en speciaal water.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Viru Valge Jubilee is een wodka die afkomstig uit de traditionele serie. De Viru valge Jubilee 110 is speciaal gedestilleerd om het 110 jarig bestaan van de Viru Valge te vieren. De Viru Valge Jubilee 110 heeft een neutrale smaak en is erg zacht. De wodka is een combinatie van Estlands graan en speciaal water. De Producent van de Viru Valge Jubilee 110 is één van de oudste alcoholproducten uit Estland. 

Viru Valge

Viru Valge Vodka is een pure Noord-Europese Wodka die al sinds de 19e eeuw in Estland wordt gemaakt. De oudste distilleerderij van het land, Liviko, werd in 1898 gesticht. Het is de oudste en meest legendarische wodka. Viru Valge wordt geproduceerd uit hoogwaardige graanalcohol en speciaal behandeld bronwater uit het hart van de Limestone Bluffs.

Maak ook kennis met de overige dranken van Viru Valge

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Viru Valge
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170401
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Lekkere vodka
Is een hele speciale en lekkere vodka.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op