Trojka Pure Grain Vodka 0,70LTR

Trojka Pure Grain Vodka 0,70LTR

Viru Valge Vodka 1LTR

Viru Valge Vodka 1LTR

Viru Valge Vodka 0,70LTR

De Viru Valge Vodka is een Noord-Europese Wodka die sinds de 19e eeuw in Estland is gemaakt. De oudste destilleerderij van het land, Liviko werd in 1898 gesticht. Het is de meest oude en legendarische wodka. De wodka wordt geproduceerd van hoogwaardige graan, speciaal bronwater en alcohol.

UITVERKOCHT

€ 14,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170399

De Viru Valge Vodka is een Noord-Europese Wodka die sinds de 19e eeuw in Estland is gemaakt. De oudste destilleerderij van het land, Liviko werd in 1898 gesticht. Het is de meest oude en legendarische wodka. De wodka wordt geproduceerd van hoogwaardige graan, speciaal bronwater en alcohol. De wodka is helder en zacht van smaak. Het product heeft de meest moderne en hoge kwaliteit met een behandeling van actieve koolstof. Het is een helder wodka met een romig gevoel in de mond. De wodka heeft een alcoholpercentage van 40%.

Viru Valge

Viru Valge Vodka is een pure Noord-Europese Wodka die al sinds de 19e eeuw in Estland wordt gemaakt. De oudste distilleerderij van het land, Liviko, werd in 1898 gesticht. Het is de oudste en meest legendarische wodka. Viru Valge wordt geproduceerd uit hoogwaardige graanalcohol en speciaal behandeld bronwater uit het hart van de Limestone Bluffs.

Maak ook kennis met de overige dranken van Viru Valge

Meer informatie
Categorie Vodka
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Viru Valge
Land Frankrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Viru Valge Vodka 0,70LTR
Uw waardering