Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

ABSOLUT

ABSOLUT VODKA

Vodka van perfecte kwaliteit. Gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

9 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 19,05 Normale prijs € 21,05
Speciale prijs € 19,05 Normale prijs € 21,05
Speciale prijs € 127,05 Normale prijs € 152,45
Speciale prijs € 23,25 Normale prijs € 26,05
Speciale prijs € 46,35 Normale prijs € 53,10
Speciale prijs € 19,05 Normale prijs € 21,05
Speciale prijs € 18,80 Normale prijs € 20,75

Absolut Vodka is één van de bekendste vodka’s ter wereld en komt uit Zweden. Oprichter Lars Ohlsson (L.O.) Smith werd geboren in 1836 en was een onoverwinnelijke ondernemer, veranderaar, vader, politicus en pionier van Absolut Vodka. Op 10-jarige leeftijd kreeg hij zijn eerste baan bij een lokale handelaar in de kleine Zweedse stad Karlshamn. Wat hem opviel was dat de omzet zorgwekkend laag was en om die reden voerde hij een geïmproviseerde PR-campagne uit rond de plaatselijke haven. Toen hij 11 jaar oud werd was de verkoop vermenigvuldigd en was zijn salaris hoger dan de gemiddelde volwassene.

The Absolut Company

Lars Ohlsson (L.O.) Smith ging verder met het bedrijf dat later het belangrijkste exportbedrijf van voedingsmiddelen en dranken van Zweden zou worden; The Absolut Company. Zijn nalatenschap reikte verder dan zijn zakelijke verstand, hij was namelijk één van de meest sociaal progressieve leiders van zijn tijd. Als lid van het parlement verdedigde hij het kiesrecht, dat 50 jaar later in wet trad. Daarnaast richtte hij meerdere initiatieven op om de omstandigheden voor arbeiders te verbeteren en hij opende kantines om toegang te bieden tot gezond en betaalbaar voedsel. Hij was voorstander van matig drinken en bedacht slimme manieren om de drank zo zuiver mogelijk te produceren om negatieve gevolgen voor de gezondheid te verminderen.

Het Assortiment van Absolut

Absolut Vodka biedt een uitgebreid assortiment aan smaken die de zintuigen prikkelen en de verbeelding inspireren. Van de klassieke Absolut Original tot aan de fruitige en verfrissende smaken van Absolut Citron, vanilia en Raspberri er is voor elk wat wils.

Of je nu een doorgewinterde kenner bent of een nieuwkomer in de wereld van fijne dranken, Absolut Vodka biedt een ongeëvenaarde ervaring die de zintuigen betovert en de smaakpapillen verwent. Ontdek de tijdloze allure van Absolut Vodka en laat je meevoeren op een reis van smaak en verfijning.

Ontdek vandaag nog de verfijnde smaak van Absolut Vodka en laat je inspireren door de Scandinavische erfenis van vakmanschap en zuiverheid.