ABSOLUT VODKA

Vodka van perfecte kwaliteit. Gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Absolut Vodka

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Absolut Vodka is één van de bekendste vodka’s ter wereld en komt uit Zweden. Oprichter Lars Ohlsson (L.O.) Smith werd geboren in 1836 en was een onoverwinnelijke ondernemer, veranderaar, vader, politicus en pionier van Absolut Vodka. Op 10-jarige leeftijd kreeg hij zijn eerste baan bij een lokale handelaar in de kleine Zweedse stad Karlshamn. Wat hem opviel was dat de omzet zorgwekkend laag was en om die reden voerde hij een geïmproviseerde PR-campagne uit rond de plaatselijke haven. Toen hij 11 jaar oud werd was de verkoop vermenigvuldigd en was zijn salaris hoger dan de gemiddelde volwassene.


The Absolut Company

Lars Ohlsson (L.O.) Smith ging verder met het bedrijf dat later het belangrijkste exportbedrijf van voedingsmiddelen en dranken van Zweden zou worden; The Absolut Company. Zijn nalatenschap reikte verder dan zijn zakelijke verstand, hij was namelijk één van de meest sociaal progressieve leiders van zijn tijd. Als lid van het parlement verdedigde hij het kiesrecht, dat 50 jaar later in wet trad. Daarnaast richtte hij meerdere initiatieven op om de omstandigheden voor arbeiders te verbeteren en hij opende kantines om toegang te bieden tot gezond en betaalbaar voedsel. Hij was voorstander van matig drinken en bedacht slimme manieren om de drank zo zuiver mogelijk te produceren om negatieve gevolgen voor de gezondheid te verminderen.

Absolut Vodka online bestellen bij Budgetdranken.nl

Budgetdranken.nl heeft een bijzonder assortiment met de populairste varianten van het Zweedse Absolut Vodka. Ontdek hier de smaken en producten van Absolut Vodka en zie zelf waarom het vandaag de dag nog steeds als de ware smaak van wodka over de hele wereld wordt beschouwd.


Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Onze medewerkers zijn telefonisch en per mail bereikbaar.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken