Miodula

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

We weten dat de oorsprong van deze drank verband houdt met de geschiedenis van de regio Cieszyn. Dit was ooit het meest oostelijke deel van Silezië. Mensen vestigden zich graag in deze regio, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom: de berg, veel later Zamkowa (kasteel) genoemd, trok in de 2e eeuw voor Christus al de aandacht. De kolonisten in de buurt, die voornamelijk leefden van jagen en verzamelen, wisten dat het de moeite waard was om vrienden te maken met bijen. Een of ander vreemd instinct leidde ertoe dat ze honing uit boomstammen namen; dit smaakte heerlijke maar ook genezen wonden. De eerste Miodula was zeker dronken door onze voorouders. Ze gebruikten het als zoete, honing, helende stroop, vermengd met zuiver bronwater.

Toen jaren later de Habsburgse koningen over deze landen regeerden, werd Miodula verfijnder. Niet zozeer vanwege het huis van heersers dat bekend is in de Europese geschiedenis, maar meer vanwege de tradities die eeuwenlang door de lokale bevolking werden gekoesterd.

Miodula Vodka online bestellen bij Budgetdranken.nl

Budgetdranken.nl heeft een bijzonder diep assortiment met verschillende dranken uit binnen- en buitenland. Onze Wodka’s zijn van hoge kwaliteit en bieden wij aan in verschillende merken. Bekijk ons volledige assortiment en laat u verassen door de heerlijkste smaken van bijvoorbeeld het merk Miodula uit Polen.

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Onze medewerkers zijn telefonisch en per mail bereikbaar.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken