Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

PUSCHKIN

9 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 12,35 Normale prijs € 13,50
Speciale prijs € 16,40 Normale prijs € 17,90
Speciale prijs € 11,75 Normale prijs € 12,80
Speciale prijs € 10,15 Normale prijs € 10,90
Speciale prijs € 11,25 Normale prijs € 12,20
Speciale prijs € 9,60 Normale prijs € 10,25
Speciale prijs € 13,05 Normale prijs € 14,40
Speciale prijs € 9,25 Normale prijs € 9,80

De start van het succesverhaal van Puschkin ligt in de Oktoberrevolutie in Rusland. Veel Russische families vluchtten op dat moment voor het nieuwe regime naar Berlijn. Met een van deze families kwamen een traditioneel recept uit het tsaristische tijdperk naar Duitsland, dit zou door de jaren heen uitgroeien tot een van de meest succesvolle merken in het land: Puschkin Vodka. Puschkin wodka wordt drie keer gedistilleerd en enkele malen gefilterd. De laatste filtering gebeurt door middel van ijsfiltratie, een uniek procedé. Deze techniek is gebaseerd op een Oud-Russische traditie waarbij een houten vat gevuld met wodka ‘s nachts buiten in de vrieskou werd geplaatst. Onzuiverheden in de wodka zetten zich door de kou tegen de wanden van het vat af, waardoor de volgende dag de ultrazuivere vodka kon worden afgetapt.

Alle Puschkin varianten worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten volgens geheim recept. Aan de kwaliteit van de grondstoffen, het productieproces en het eindproduct worden strenge eisen gesteld die altijd aan innovatie onderworpen worden.

Puschkin Vodka online bestellen bij Budgetdranken.nl

Budgetdranken.nl heeft een bijzonder diep assortiment met verschillende dranken uit binnen- en buitenland. Onze Wodka’s zijn van hoge kwaliteit en bieden wij aan in verschillende merken. Bekijk ons volledige assortiment en laat u verassen door de heerlijkste smaken van bijvoorbeeld het merk Puschkin uit Duitsland.

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Onze medewerkers zijn telefonisch en per mail bereikbaar.