SMIRNOFF VODKA

Smirnoff Vodka wordt volgens een eigentijds uniek proces geproduceerd.

Smirnoff Vodka

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Legacy van Smirnoff

Smirnoff Vodka smaakt anders dan alle andere dranken. Dit wordt veroorzaakt doordat het werd gefilterd met houtskool afkomstige van de schors van berk. Het wordt zelfs zo goed gefilterd dat Smirnoff één van de beste Vodka's is op dit moment. De tsaren en militairen van destijds dronken graag Smirnoff, de verkoop steeg. Vladimir Smirnov werd in 1875 geboren en zette het levenswerk van zijn vader voort. In 1917 werd de productie echter stil gelegd. Tijdens de Oktoberrevolutie kwamen bolsjewieken aan de macht en moesten private bedrijven sluiten. In 1919 kwam de productie geheel stil te liggen. De productie begon in 1925 opnieuw om de familienaam eer aan te doen.

In het jaar 1933 begon Smirnoff te produceren in de Verenigde Staten. Vladimir trof hier veel drankliefhebbers aan, maar Amerikanen bleken alleen maar van whisky te houden. Binnen enkele jaren was Smirnoff bijna failliet. John Martin was de nieuw baas geworden van Smirnoff maar hij had geen idee wat te doen met het nieuwe bedrijf. In de jaren 50 werd Smirnoff het "witte whisky" en verkochten ze vele malen meer dan in de jaren daarvoor.

Mensen die nieuwe cocktails een naam gaven bedachten bijvoorbeeld Bloody Mary, Moscow Mule en Vodka Martini. Ieder geïnspireerd door Smirnoff. Bestel Smirnoff voordelig op Budgetdranken.nl!

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken