Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Vordings Gin 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)

Vørding’s Gin is een gin met de kenmerkende geur en smaak van getoast cederhout. Het licht rokerige karakter van de gin is verrijkt met de tonen van sinaasappel, jeneverbes en kaneel. Het resultaat is een zijdezacht gedistilleerde en frisse gin.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Vørding’s Gin onderscheidt zich door de kenmerkende geur en smaak van hand getoast cederhout. Het licht rokerige en verfijnde karakter van de gin is verrijkt met de tonen van sinaasappel, jeneverbes en kaneel. Het resultaat is een zijdezacht gedistilleerde en frisse gin. De perfecte keuze voor een gin en tonic, klassieke cocktail of puur in je glas.

Vørding’s Gin  

Na een lange traditie van het drinken van gin, is Vørdings begonnen met het zoeken en creëren van een eigen recept. Met basisnoten van sinaasappels, jenever, kaneel, met een lichtrokerige en rijke smaak van geroosterd Cederhout, maakt deze gin zo bijzonder en onderscheidend. Alle ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en het cederhout wordt met de hand gehakt en vervolgens geroosterd om de aromatische oliën te laten rusten. Na deze stap van verfijning, geven zij de Vording's Gin zijn licht, rokerige identiteit en zijn rijke gouden kleur.

Maak ook kennis met de overige dranken van Vordings Gin.

Meer informatie
Soort Zacht & Zoet
Merk Vording's
Land Nederland
Artikelnummer 20170224
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Lekkere gin
Dit is echt een voorbeeld van een lekkere gin!
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op