Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Wenneker Oude Proever 1LTR

(0 reviews)
Wenneker Oude Proever is een echt Hollands kwaliteitsproduct. Een traditie van ruim drie eeuwen distilleerkunst, vakmanschap en gevoel voor kwaliteit garandeert de constante, sublieme smaak van deze Oude Genever.
minus plus
  • Koop 6 voor € 21,60
  • Koop 12 voor € 21,00
  • Koop 18 voor € 20,70
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Wenneker Oude Proever 1LTR

Wenneker Oude Proever is een echt Hollands kwaliteitsproduct. Een traditie van ruim drie eeuwen distilleerkunst, vakmanschap en gevoel voor kwaliteit garandeert de constante, sublieme smaak van deze Oude Genever.

Authentieke Oude Jenever Smaak

Oude Proever blijft trouw aan de authentieke smaak van oude jenever, een eerbetoon aan de Nederlandse distilleerkunst. De zorgvuldige blend van moutwijn en jeneverbessen geeft deze drank zijn karakteristieke en complexe smaakprofiel. De diepgaande aromatische tonen van Wenneker Oude Proever nemen je mee op een reis door de geschiedenis. Subtiele kruidige en licht zoete noten creëren een rijke en bevredigende smaakervaring.

Geschikt voor Verschillende Gelegenheden

Deze royale fles van 1 liter maakt Wenneker Oude Proever ideaal voor bijzondere gelegenheden en het delen van genot met vrienden en familie. Het is een uitnodiging om samen te komen en te genieten van een stukje Nederlandse geschiedenis.

Kenmerken van Oude Jenever

Oude jenever wordt gekenmerkt door een rijke en volle smaak met tonen van jeneverbessen, kruiden en specerijen. Het heeft een lichte zoetheid en een zachte bitterheid die perfect in balans is. Oude jenever heeft een heldere en complexe smaak die zowel puur als in cocktails tot zijn recht komt. De kleur van oude jenever varieert van lichtgeel tot goudbruin, afhankelijk van de rijpingsduur en de gebruikte botanicals. Het heeft een aangename textuur en een verfijnde afdronk, waardoor elke slok een genot is voor de zintuigen.

Wenneker Distilleries 

In 1693 werd Wenneker Distilleries opgericht en tot op heden bruist het dynamische familiebedrijf nog altijd! In de loop der jaren heeft Wenneker een goede naam opgebouwd, welke vooral te danken is aan de uitstekende kwaliteit van onze producten. Deze heeft er toe geleid dat de producten inmiddels wereldwijd (in meer dan 50 landen) kan worden gedronken.

Meer informatie
Soort Oude Jenever
Merk Wenneker
Land Nederland
Artikelnummer 20170980G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op