Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

ANGUS DUNDEE WHISKY

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 34,75
Normale prijs € 38,75
Speciale prijs € 29,65
Normale prijs € 32,70
Speciale prijs € 37,45
Normale prijs € 42,05

Angus Dundee Whisky

Angus Dundee Whisky: Een Schotse Legende

Angus Dundee Whisky, een trotse vertegenwoordiger van de Schotse whiskycultuur, is een naam die synoniem staat voor erfgoed, vakmanschap en een overvloed aan verrukkelijke whisky's. De distilleerderij, gelegen in het hart van Schotland, biedt een uitgebreid scala aan whisky's, waaronder de beroemde Smokey Joe Islay Blended Malt Scotch Whisky en de prachtige Strathcolm Single Grain Scotch Whisky-collectie.

Een Vleugje Schotse Traditie

Angus Dundee Whisky viert de rijke traditie van Schotse distillatie met een ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Elke fles whisky belichaamt de essentie van Schotland, met zijn diepe smaakprofielen en gevarieerde karakteristieken. Of je nu op zoek bent naar rokerig, rijk, of zacht en verfijnd, Angus Dundee heeft iets voor iedereen.

De Verfijning van Smokey Joe Islay Blended Malt Scotch Whisky

Smokey Joe Islay Blended Malt Scotch Whisky is een van de sterren in het assortiment van Angus Dundee. Deze whisky, afkomstig van het rokerige eiland Islay, biedt een uitdagende smaakervaring met tonen van turfrook, zeebries en maritieme invloeden. Het is een eerbetoon aan de karakteristieke rokerige smaken waar Islay om bekendstaat, en het nodigt uit tot een avontuurlijke ontdekkingsreis voor liefhebbers van krachtige whisky's.

Strathcolm Single Grain Scotch Whisky: Uitstekende Variëteit

De Strathcolm Single Grain Scotch Whisky-collectie van Angus Dundee biedt een breed scala aan smaakervaringen voor whiskyliefhebbers. Of je nu kiest voor de complexe en volwassen Strathcolm Single Grain Scotch Whisky 12 Years Old, de verfrissende en toegankelijke Strathcolm Single Grain Scotch Whisky 8 Years Old of de weelderige en verfijnde Strathcolm Single Grain Scotch Whisky Extra Special, je zult getrakteerd worden op een uitstekend staaltje vakmanschap.

De Spirit van Schotland

Angus Dundee Whisky vertegenwoordigt niet alleen het heden, maar ook het verleden en de toekomst van de Schotse whisky-industrie. De distilleerderij blijft trouw aan zijn wortels en is vastbesloten om de passie en het vakmanschap van Schotland over te brengen in elke druppel die ze produceren.

Dus, laat je verleiden door de smaak en het erfgoed van Angus Dundee Whisky, of je nu de rokerige noten van Smokey Joe verkent of de verfijnde schoonheid van de Strathcolm-collectie. Proost op de geest van Schotland en de passie voor whisky die in elke fles te vinden is.