Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

GLENTURRET

3 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 33,30
Normale prijs € 37,00
Speciale prijs € 33,40
Normale prijs € 37,20
Speciale prijs € 33,40
Normale prijs € 37,20

Glenturret

Glenturret Whisky: De Pionier van Schotse Whisky

Glenturret Whisky is een naam die synoniem staat voor traditie, geschiedenis en bovenal, uitmuntendheid in de wereld van Schotse whisky. Gelegen in het hart van de Schotse Hooglanden, is Glenturret een pionier en een symbool van ongekende ambachtelijke perfectie.

Een Ambachtelijke Schat

Glenturret Whisky wordt wereldwijd geprezen om zijn complexe en karakteristieke smaakprofielen. Deze whisky wordt met de hand vervaardigd en heeft een reputatie opgebouwd voor het leveren van een onmiskenbare Schotse smaakervaring. Elke druppel vertelt een verhaal van vakmanschap en geduld, en dat proef je.

De smaak van Glenturret is even gevarieerd als de Schotse hooglanden zelf. Van de rijke, honingzoete tonen tot de subtiele kruiden en hints van fruit, elke fles is een eerbetoon aan het erfgoed van Schotland. Het langdurige rijpingsproces in eikenhouten vaten geeft de whisky zijn diepgang en complexiteit, waardoor het een geliefd merk is bij whiskyliefhebbers over de hele wereld.

Een Historische Erfenis

De geschiedenis van Glenturret Whisky is diep verweven met de geschiedenis van Schotse distillatie. Glenturret wordt beschouwd als een van de oudste actieve distilleerderijen in Schotland, met wortels die teruggaan tot 1775. Deze rijke geschiedenis wordt gekoesterd en blijft een bron van inspiratie voor de huidige generatie distilleerders.

Gelegen in de schitterende omgeving van de Highlands, gebruikt Glenturret het zuiverste bronwater uit de Turret Burn en de omliggende bergen. Dit water, in combinatie met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en traditioneel vakmanschap, vormt de essentie van Glenturret Whisky.

Een Verscheidenheid aan Smaakervaringen

Glenturret biedt een scala aan whisky's om tegemoet te komen aan diverse smaakvoorkeuren. Hier zijn enkele van hun opmerkelijke aanbiedingen:

Glenturret Triple Wood: Deze whisky ondergaat rijping in drie soorten vaten, wat resulteert in een complexe smaak met tonen van sherry, kruiden en gedroogd fruit.

Glenturret Sherry Edition: Voor degenen die van rijke, fruitige whisky houden, biedt deze variant smaken van rozijnen, donkere chocolade en sherry.

Glenturret Peated Edition: Deze whisky heeft een subtiel vleugje turfrook, waardoor het een avontuurlijke twist krijgt met tonen van rokerigheid en kruiden.

Glenturret Whisky is een viering van de rijke traditie van Schotse distillatie en biedt een boeiende reis door de smaak en geschiedenis van de Highlands. Het is een symbool van excellentie en blijft geliefd bij whiskyliefhebbers over de hele wereld.

Dus, hef je glas op en ontdek de unieke smaak en erfenis van Glenturret Whisky. Proost!