Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

OLD BALLANTRUAN

3 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Speciale prijs € 95,00
Normale prijs € 114,00
Speciale prijs € 58,25
Normale prijs € 67,75
Speciale prijs € 43,25
Normale prijs € 49,40

Old Ballantruan

Old Ballantruan Whisky: Een Diepgaande Duik in de Wereld van Turf en Rook

Old Ballantruan Whisky, afkomstig uit de Speyside-regio van Schotland, is een eerbetoon aan traditie, erfgoed en een ongeëvenaarde passie voor het creëren van opmerkelijke geturfde en rokerige whisky's. Deze distilleerderij heeft whiskyliefhebbers over de hele wereld verleid met zijn krachtige en karakteristieke smaken.

De Kracht van Turf en Rook

Old Ballantruan Whisky staat bekend om zijn gedurfde en rokerige smaakprofielen. Deze whisky is doordrenkt met de essentie van de Schotse Highlands en weerspiegelt het authentieke karakter van de regio. Elke fles biedt een smaakavontuur dat liefhebbers van geturfde whisky's weten te waarderen.

De smaak van Old Ballantruan is als een diepgaande duik in de wereld van turf en rook. Van de aardse, rokerige tonen tot de complexe en kruidige lagen, elke slok onthult de diepte en complexiteit van de Speyside-regio. Het langdurige rijpingsproces in eikenhouten vaten geeft de whisky zijn unieke karakter en smaakprofiel, wat Old Ballantruan tot een geliefd merk maakt bij liefhebbers van geturfde whisky's.

Een Speyside Schat van Rook

Old Ballantruan Whisky is een juweel in de wereld van geturfde whisky's en de Speyside-regio. Het erfgoed van de distilleerderij gaat terug tot 2005, toen het voor het eerst werd opgericht. Het ligt verscholen in een schilderachtig landschap en haalt zijn bronwater uit de omliggende bergen, wat bijdraagt aan de puurheid en kwaliteit van de whisky.

De distilleerderij heeft zich gewijd aan het creëren van whisky's die de karakteristieke Speyside-ervaring vangen en transformeren met de kracht van turf en rook.

Een Verscheidenheid aan Geturfde Genoegens

Old Ballantruan biedt een scala aan geturfde whisky's om aan diverse smaakvoorkeuren te voldoen. Hier zijn enkele van hun opmerkelijke aanbiedingen:

Old Ballantruan The Peated Malt: Een klassieke uitdrukking van de geturfde stijl van de distilleerderij, met rijke rokerige tonen, aardse kruiden en zoete vanille.

Old Ballantruan The Peated Malt 10 Years: Een prachtige variant, gerijpt gedurende 10 jaar, die diep in turf en rook duikt met complexe lagen van kruiden, eikenhout en een aanhoudende rokerigheid.

Old Ballantruan The Peated Malt 15 Years: Een gevierde variant, gerijpt gedurende 15 jaar, die een diepere duik in turf en rook biedt, met complexe lagen van kruiden, eikenhout en een aanhoudende rokerigheid.

Old Ballantruan Whisky is een viering van de rijke traditie van geturfde whisky en biedt een opwindende reis door de diepgaande smaak van de Speyside-regio. Het is een symbool van kracht en karakter en blijft geliefd bij liefhebbers van rokerige whisky's over de hele wereld.

Dus, hef je glas op en laat je verleiden door de diepgaande smaak en passie van Old Ballantruan Whisky. Proost!