Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

ASTORIA

4 producten
Sorteer op

Astoria Prosecco

Astoria is opgericht in 1987 door een familie met een lange traditie van wijn maken. Zij distribueren heerlijke wijnen, geproduceerd in het gebied ‘Tenuta Val de Brun’, gelegen in het Italiaanse Refrontolo. De huidige eigenaren Paolo en Giorgio Polegato hebben een mooie visie namelijk; het maken van wijnen van het hoogste niveau.

De wijnen van Astoria worden geserveerd in de meest exclusieve restaurants en (wijn)bars over de hele wereld. De wijngaarden van ruim 40 hectare zijn gelegen in het hart van het Italiaanse DOCG (Denominazione di Origine Controllata e Garantita). Deze status is het resultaat van de kwaliteit van de wijnbouwers uit de Conegliano-Valdobbiadene regio. Hier bieden de steile heuvels en het goede klimaat goede voorwaarden voor het verbouwen van de Glera druif.

Astoria 9.5 Prosecco online bestellen bij Budgetdranken.nl

Budgetdranken.nl heeft het complete assortiment van de Astoria 9.5 wijnen. Deze trendy en volle prosecco wijnen zijn bij ons te bestellen voor een zeer scherpe prijs! We spreken hier over hoogwaardige Italiaanse kwaliteitswijnen. Bekijk hier het volledige assortiment van de Astoria wijnen en kies voor een heerlijke prosecco die bij u past!

Indien u vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan gerust telefonisch contact op met onze medewerkers of stuur een e-mail.