Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Wint & Lila Gin 0,70LTR

(0 reviews)
Wint & Lila Gin is een sprankelende gin met milde en complexe geuren, die de combinatie van jeneverbes met de frisheid van munt en oranjebloesem schetsen; zacht en olieachtig in de mond, verfrissend met een subtiele kruidachtige en citroenachtige afdronk.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Wint & Lila Gin 0,70LTR

Wint & Lila Gin is een sprankelende gin met milde en complexe geuren, die de combinatie van jeneverbes met de frisheid van munt en oranjebloesem schetsen; zacht en olieachtig in de mond, verfrissend met een subtiele kruidachtige en citroenachtige afdronk. Wint & Lila Gin wordt gemaakt van maar liefst tien botanicals, namelijk jeneverbes, koriander, engelwortel, engelwortel, kaneel, sinaasappelschil, citroen en limoen, munt en oranjebloesem. Wint & Lila Gin combineert op een evenwichtige manier de beste traditie met de mediterrane smaken en geuren van Andalusië.

Spaanse Verfrissing in Elke Slok

Wint & Lila Gin, gepresenteerd in een stijlvolle fles van 0,70 liter, brengt de Spaanse zon naar je glas met zijn verkwikkende en verfrissende karakter. Deze gin, gedistilleerd in Spanje, belichaamt de passie en het vakmanschap van de makers en biedt een mediterrane ervaring die je zintuigen zal betoveren. Wint & Lila Gin omarmt de rijkdom van de Middellandse Zee door het gebruik van zorgvuldig geselecteerde botanicals. Jeneverbes, koriander, citroenschil en engelwortel zijn enkele van de geheime ingrediënten die deze gin zijn unieke karakter geven.

Mediteraanse Zonneschijn in een Glas

De smaak van Wint & Lila Gin is als een zonneschijn in het Middellandse Zeegebied, met frisse citrustonen die samenkomen met kruidige accenten. Een vleugje peper voegt een pittige dimensie toe aan de gin, waardoor elke slok een heerlijke ervaring wordt.

Wint & Lila Gin

In Cadiz, 25 april 1645, waren Juan de Wynt en Sweerts (ridder van de orde van Calatrava) en Margarita de Lila Blanco, beiden van Vlaamse afkomst, toegewijd aan de maritieme handel tussen Spanje en Amerika. Met hun unie werd een van de beste Sea Carrier-bedrijven gebouwd. Juan de Wynt en Carlos de Lila en Van Thune (Margarita's vader), behoorden tot een van het hertogdom Brabant, waar de Wynts het kasteel Dolincohen hadden, en vanwege de godsdienstoorlogen in de tijd van Alexandre de Farnesio, hij werd gedwongen om te falen naar de stad Yprés.Een merk dat vernoemd is naar één van de toonaangevende bedrijven van de maritieme handel in 1646, Juan de Wint en Magarita Lila.

Maak ook kennis met de overige dranken van Wint & Lila Gin

Meer informatie
Soort Specerijen & Krachtig
Merk Wint & Lila
Land Spanje
Artikelnummer 20170228F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op