Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Wortegemsen Cream 1LTR

(0 reviews)

Wortegemsen Cream is een heerlijke unieke citroenjenever. Aan onze unieke citroenjenever ging een rijke, bijzondere geschiedenis vooraf. De Wortegemsen is een onvervalste klassieker.

minus plus
  • Koop 6 voor € 19,05
  • Koop 12 voor € 18,45
  • Koop 18 voor € 18,15
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Wortegemsen Cream 1 LTR

Wortegemsen Cream is een heerlijke unieke citroenjenever. Aan onze unieke citroenjenever ging een rijke, bijzondere geschiedenis vooraf. De Wortegemsen is een onvervalste klassieker. De Wortegemsen is het lekkerst te drinken als hij fris wordt geserveerd. De likeur heeft een alcoholpercentage van 24,2%. 

De Kenmerken van Fruitjenever

Wat fruitjenever echt onderscheidt, zijn de smaak en het aroma. Het is een explosie van fruitige genoegens in elke slok. De smaak is helder en fruitig, met de specifieke smaak van de gebruikte vruchten prominent aanwezig. Of het nu de sappige zoetheid van appels, de subtiele peerachtige tonen, de rijke kersensmaak of andere fruitige variaties zijn, fruitjenever biedt een breed scala aan smaken om van te genieten. De geur van fruitjenever is even betoverend. 

 

Meer informatie
Soort Mix
Merk Wortegmsen
Land Duitsland
Artikelnummer 20170668F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op