Yeni Raki 1LTR

Yeni Raki 1LTR

Yeni Raki ÂLÂ 0,70LTR

Yeni Raki ÂLÂ is een zeer speciale uitvoering van de Yeni distillateurs, een uniek stukje meesterwerk van zeer hoge kwaliteit. Deze Raki is 3 keer gedistilleerd en wordt gerijpt op eikenhouten vaten. Door deze bijzondere handelingen en de aller beste ingrediënten, is de smaak verbluffend zacht.
€ 24,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20171218

Yeni Raki ÂLÂ 0,70LTR

Yeni Raki ÂLÂ is een zeer speciale uitvoering van de Yeni distillateurs, een uniek stukje meesterwerk van zeer hoge kwaliteit. Deze Raki is 3 keer gedistilleerd en wordt gerijpt op eikenhouten vaten. Door deze bijzondere handelingen en de aller beste ingrediënten zoals rozijnen en anijs, is de smaak verbluffend zacht.

Yeni Raki 

Yeni Raki is meer dan alleen een merk. In de ogen van de Turken is dit een synoniem voor Raki zelf! Het is één van de meest geliefde dranken van Turkije en wordt ook het meest gedronken. Yeni Raki is een onvervangbaar onderdeel geworden van de uitgaans- een eetcultuur in Turkije. Yeni raki wordt geproduceerd door Mey Icki, te Istanbul, Turkije. Naast Yeni worden andere Raki merken geproduceerd. 

Meer informatie
Categorie Raki
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 47%
Merk Yeni
Land Turkije
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Yeni Raki ÂLÂ 0,70LTR
Uw waardering