Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Zubrowka Bison Grass 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)

De Zuborvka Bison Grass is gebaseerd op een traditionele formule en is gemaakt volgens een hieronder beschreven productiemethode. Zuborvka vodka heeft een subtiele smaak en een bleke tint. Het wat van de vodka is afkomstig uit het ecologisch schoonste gebied van Polen.

minus plus
  • Koop 6 voor € 14,40
  • Koop 12 voor € 14,10
  • Koop 18 voor € 13,90
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Zubrowka Bison Grass 0,70LTR

De Zuborwka Bison Grass is gebaseerd op een traditionele formule en is gemaakt volgens een hieronder beschreven productiemethode. Zuborwka vodka heeft een subtiele smaak en een bleke tint. Het vat van de vodka is afkomstig uit het ecologisch schoonste gebied van Polen. Het gras dat gebruikt wordt voor deze Poolse vodka wordt aan het begin van de zomer geoogst, wanneer het zijn maximale smaak intensiteit heeft bereikt. Tenslotte wordt de vodka gefilterd en wordt er een flesje bizongras toegevoegd aan de fles.

Inspiratie van de Poolse Vlakte

Zubrowka, wat 'buffelgras' betekent in het Pools, is geïnspireerd door de uitgestrekte vlakten van Polen waar bizons grazen. Het bison gras voegt een subtiele, natuurlijke zoetheid toe aan de vodka. Zubrowka wordt vervaardigd met hoogwaardige Poolse rogge, wat bijdraagt aan de traditionele smaak en het vakmanschap van de vodka. Ervaar de unieke smaak van Polen met Zubrowka Bison Grass Vodka, een vodka die traditie en natuurlijke elementen samenbrengt voor een memorabele drinkervaring.

Zubrowka Bison Grass puur of in de mix

Geniet van Zubrowka Bison Grass Vodka puur, gekoeld of in cocktails. Het heeft een veelzijdig karakter dat goed past bij verschillende mixdrankjes. Probeer Zubrowka te combineren met appelsap om een populaire Poolse cocktail genaamd "Szarlotka" te creëren. De smaak van bison gras en appelsap vullen elkaar prachtig aan.

Zobrowka 

Żubrówka is een Pools vodkamerk, als ook de soortnaam voor een type vodka dat gemaakt wordt volgens de productiemethoden van de originele Żubrówka. Het is een gearomatiseerde graanvodka uit rogge, met 40% alcohol. Aan het destillaat met een zeer hoog percentage alcohol, wordt een tinctuur toegevoegd van de plant Veenreukgras (Hierochloe odorata). Dit geeft de vodka een specifieke smaak en gelige kleur. Deze grasplant wordt in het Pools ook żubrówka genoemd, naar żubr (wisent). Deze Europese bizonsoort komt onder andere voor in het Woud van Białowieża en eet graag van de grassoort, die daar ook veel voorkomt. In iedere fles Żubrówka zit een spriet van dit bizongras of buffelgras.

Maak ook kennis met de overige vodka van Zobrowka

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Zubrowka
Land Polen
Artikelnummer 20170407G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Hele goede vodka
Hele goede vodka! Met veel alcohol zo hoort een vodka te zijn.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op