Zoladkowa Gorzka Vodka 0,70LTR

Zoladkowa Gorzka Vodka 0,70LTR

WKD Blue Vodka 0,70LTR

WKD Blue Vodka 0,70LTR

Zubrowka Bison Grass 0,70LTR

De Zuborvka Bison Grass is gebaseerd op een traditionele formule en is gemaakt volgens een hieronder beschreven productiemethode. Zuborvka vodka heeft een subtiele smaak en een bleke tint. Het wat van de wodka is afkomstig uit het ecologisch schoonste gebied van Polen.

€ 16,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170407

De Zuborwka Bison Grass is gebaseerd op een traditionele formule en is gemaakt volgens een hieronder beschreven productiemethode. Zuborwka vodka heeft een subtiele smaak en een bleke tint. Het wat van de wodka is afkomstig uit het ecologisch schoonste gebied van Polen. Het gras dat gebruikt wordt voor deze wodka wordt aan het begin van de zomer geoogst, wanneer het zijn maximale smaak intensiteit heeft bereikt. Tenslotte wordt de wodka gefilterd en wordt er een flesje bizongras toegevoegd aan de fles.

Zobrowka 

Żubrówka is een Pools wodkamerk, als ook de soortnaam voor een type wodka dat gemaakt wordt volgens de productiemethoden van de originele Żubrówka. Het is een gearomatiseerde graanwodka uit rogge, met 40% alcohol. Aan het destillaat met een zeer hoog percentage alcohol, wordt een tinctuur toegevoegd van de plant Veenreukgras (Hierochloe odorata). Dit geeft de wodka een specifieke smaak en gelige kleur. Deze grasplant wordt in het Pools ook żubrówka genoemd, naar żubr (wisent). Deze Europese bizonsoort komt onder andere voor in het Woud van Białowieża en eet graag van de grassoort, die daar ook veel voorkomt. In iedere fles Żubrówka zit een spriet van dit bizongras of buffelgras.

Maak ook kennis met de overige vodka van Zobrowka

Meer informatie
Categorie Flavoured Vodka
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Zubrowka
Land Polen
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Zubrowka Bison Grass 0,70LTR
Uw waardering